תפריט נגישות
דלג לתוכןאתה נמצא כאן:
- בית
- HTML ואפליקציות
HTML ואפליקציות
ידיעות בנושא HTML ואפליקציות
למדו HTML5. בעצמכם!
- 22/04/2013
- מורד שטרן
- HTML ואפליקציות
- מתחיל
סדרת מפגשים חדשה של איגוד האינטרנט, בשיתוף עם Google ישראל וה- W3C יצאה לדרך. במפגשים תוכלו ללמוד לפתח אתרים ואפליקציות ב- HTML5 בעצמכם. את הסדרה מובילים טובי המפתחים בארץ, כשחלק מהמפגשים יכללו נושאים מרתקים נוספים כגון עיצוב גרפי ונגישות.
הגדרת ה-HTML5 הסתיימה. ממשיכים למבדקי תאימות וביצועים
- 17/12/2012
- מורד שטרן
- HTML ואפליקציות
- כל הרמות
ארגון ה W3C הודיע אתמול (17.12.12) על סיום הגדרות מפרט ה-HTML5 כמו גם ה-Canvas 2D. בנוסף, מציג הארגון, בפעם הראשונה, את הטיוטא הראשונית ל-HTML5.1 ול-
קראו את המשך הידיעההגדרת ה-HTML5 הסתיימה. ממשיכים למבדקי תאימות וביצועים
מפתחים? מאגרי מידע מעניינים מחכים לכם
- 12/12/2012
- מורד שטרן
- HTML ואפליקציות
- כל הרמות
איגוד האינטרנט הישראלי ממשיך להוביל את מאגר הנתונים STS ולהעשיר אותו בנתונים, מאגרי מידע וסטטיסטיקות מרתקות על עולם האינטרנט וישראל.
סדנת אומן עם רוני אורבך וזהר ארד
- 14/11/2012
- HTML ואפליקציות
- מתקדם
במסגרת כנס HTML5FEST נקיים סדנאת אמן. משתתפי הסדנא יגיעו עם מחשבים ניידים ויודרכו על ידי זוהר ארד ורוני אורבך על פיתוח אפליקציה במהלך שלוש השעות של הסדנא. מטרת הסדנה היא לחשוף את המשתתפים לעבודה עם ממשקי הקול ומערכת הקבצים של תקן HTML5 באמצעות פיתוח מונחה של אפליקציית נגן אודיו. הסדנא תתחלק לשלושה חלקים בני 60 דקות כל אחד, כאשר בכל חלק נתמקד בפיתוח רכיב של אפליקציית הנגן.
שימוש ב-SVG עבור SPRITES
- 11/11/2012
- עופר ולד ואייל סלע
- HTML ואפליקציותCSS וגרפיקה
- מתקדם
במאמר זה אציג טכניקה מעניינת המאפשרת לעשות שימוש יעיל בשילוב טכנולוגיות מתקדמות - SVG ו-CSS Sprites. אתרים רבים משתמשים ב-CSS Sprites בכדי להציג תמונות קטנות ורכיבים גרפיים לצורך עיצוב דפי אינטרנט. השימוש ב-Sprites גורם לטעינה מהירה יותר של הדף, על ידי חיסכון בבקשות רשת.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- לעמוד הבא ›
- לעמוד האחרון »







